/

Söndag hos familjen...

Började dagen med frulle och sen ett bad...letade fram mitt gamla nintendo ds igår och det var perfekt att ha med sig så man kunde spela super mario i badet...awesome.
 
Sen blev det en utflykt till Hofors idag för att umgås lite med familjen....där blev vi bjudna på god mat och sen vankades det smaskig kaka med glass som Monika tagit med.
 
Kakan...
 
Delar av familjen...
 
Plastmormor och min andra bror Andreas...
 
Sen har vi mest tagit det lugnt i soffan, gosat lite med pudeln och missarna och såklart inspekterat det nyrustade badrummet som blev superfint.
 
Pudeln som gärna ligger i knä men fick trängas lite med magen...
 
Fina "Ikaros" på sin tron
 
Annars verkar bebis inte ha speciellt bråttom ut...haft lite mer sammandragningar idag igen men inget att hetsa upp sig över. Försöker ta en dag i taget nu...men jag vet ju åtminstone att det är mindre än två veckor kvar nu.
 
/

Fortfarande lugnt...

Natten har varit hur lugn som helst...har till och med sovit väldigt bra...börjar nästan tvivla på att det kommer nån bebis alls. Förvärkarna jag kände verkar ju vara helt bortblåsta trots BF+3 idag, det är väl inte så mycket ändå men man börjar ju bli lite otålig.
 
Idag åker jag, David, brorsan och Monika till mamma en sväng och hälsar på så får man i alla fall nåt annat att tänka på.
 
Mamma, lillbror och jag på midsommar förra året...
/ Gravid med Leia /

Stiltje...

BF+2 idag...hade liksom börjat få upp mina förhoppningar lite eftersom jag haft förvärkar (ganska snälla men ändå) först i förrgår kväll och sen igår kväll med ökad styrka...och detta är inget som jag känt tidigare i graviditeten med relativt kraftiga sammandragningar och en känsla av magknip i nedre buken i samband med detta. Samtidigt som jag hade dessa förvärkar så var bebis var heeelt skogstokig i magen vilket gjorde riktigt ont och med detta även grymma ilningar nedåt konstant så jag var ett tag helt säker på att den lilla skulle gräva hål på hinnorna och vattnet skulle gå.
 
Idag hade jag således nästan förväntat mig att intensiteten på sammandragningarna skulle komma igång med ytterligare styrka men då är det helt dött istället...eller ja bebisen rör sig ju men inte värre än vanligt och idag har jag väl haft kanske fem sammandragningar totalt som inte alls gjort ont jämfört med igår då de kom väldigt ofta och var lite halvjobbiga.
 
Nåväl...imorgon har vi planerat att åka från stan under dagen så då kanske det drar igång igen bara för att...men spännande är det...