/

God morgon

Vaknade klockan 06 imorse av att en liten plutt låg och snurrade, tjoade och sparkade i sängen bredvid mig.
 
 
Här får man ingen betänketid...bara att kliva upp! Leia leker en stund på golvet medan mamman är tråkig och plockar tvätt och samtidigt försöker förhindra att storkissen bajsar på golvet, varför försöka pricka en liten låda när man kan släppa loss på valfri fläck på golvet  och slippa få sand mellan klorna liksom.
 
Efter ett tag är det dags för gröt, havregröt med katrinplommon blev det idag, bara att skopa in som vanligt och försöka att hinna stänga munnen innan man får en tass med på skeden. Otroooligt avundskjuka missar som sitter och råglor när den minsta människan får mat, det ser ju så gott ut när hon kladdar och mumsar på det där viset. Har missarna tur får de sig till och med en slick med gröt när plutten är mätt.
 
 
Efter morgontvätt, påklädning och ytterligare lite bus är det dags för förmiddagsluren, den lilla gäspar och gnuggar sig i ögonen, ersättning vill hon inte ha efter gröten så hon är väl mätt på gröt då. Efter att ha jagat ut kissarna ur sovrummet blir det sängen för lilltjejen. Bäddar ner och in med nappen och då blir det turbosnurr och gallskrik, gaah! vore ju dumt att sova när man är dödstrött. Efter en stund lugnar lillan ner sig och är på väg att somna, då krafsar drygkatten på dörren och jamar högt, lillan vaknar och vi får börja om från början. Efter ytterligare en stund med högljudda protester tar hon trots allt emot flaskan jag erbjöd tidigare och slurpar i sig innehållet, somnar sedan mätt och belåten, pjuh! 
 
Då har alla överlevt ytterligare en morgon, klockan har hunnit bli nio och det är dags för frukost och lite uppmärksamhet till kattbebisarna så de också blir nöjda innan lilltjejen vaknar och är redo för nya äventyr.
#1 / / ingrid-farmor:

Farmors nyvakna lilla prinsessa man är en matglad liten tös det är bra det många pussar och kramar vi ses snart.