/ Leia 3-6 månader /

Gröt är gott!

Tidigare idag när Leia satt i mitt knä medan jag åt lunch så var hon otroligt intresserad av min min mat, hon tog även tag i gaffeln och stoppade in den i sin egen mun, jag tog det som ett tecken på att det var dags att börja med nåt annat i matväg än mjölk för den lilla.
 
Sagt och gjort när det var dags för eftermiddagsmålet fick det bli grötpremiär, tidigare har hon fått smaka lite banan och avokado och då tittat på mig med en min som om jag försökt förgifta henne, gröten genererade dock ingen äckelmin utan snarare såg hon ut att gilla det och fortsatte gapa efter skeden. Efter några tuggor tyckte hon dock att det var otroligt retsamt att det gick så långsamt att äta jämfört med mjölk och det hela slutade med skrik. Då fick hon sin mjölk istället och efter det några skedar gröt till.
 
Uppdrag gröt fortsätter imorgon...
 
 
 
/

Ansiktskräkor och äventyr

Ja då var man tillbaka i sin egen soffa igen och Leia ligger och sussar i sin egen säng. Vår road trip har varit riktigt rolig, trots att Leia började med att vakna alldeles för tidigt och sedan kräkas i ansiktet på sin nysminkade mamma igår morse innan vi skulle åka, bara att torka bort det värsta kräket ur luggen och på med nytt smink. Men sen så var vi redo. Leia skötte sig dock exemplariskt både under bilresan och hela tiden vi var borta och sov gott hela natten i lånad säng så hon är nu förlåten för ansiktskräkan.
 
Nu när man vet att det funkar bra att ta med det lilla monstret på äventyr så kan man ju göra sådana saker oftare, det var ju så otroligt roligt att träffa mina tjejer och snacka lite skit. Jag tror dock att äventyret tog på krafterna för både mig och Leia, jag sitter nu och försöker hålla ögonen öppna och klockan är inte ens åtta än, meeen...imorgon är det ju faktiskt fredag igen!
 
Kräkbebisen i tisdagskväll...nybadad inför Västeråsutflykt
 
 
/ Träning och mammakroppen /

Nygymmad och packningshandikappad

Nyss hemkommen från gymmet, kan ju säga att träningen inte riktigt är som man är van vid, tror även att jag lyckades överanstränga en axel, men det var det värt! Jag sprang i alla fall 20 minuter på löpbandet fast det tog emot som satan.
 
Har under eftermiddagen försökt organisera nån form av packning till imorgon när jag och lilltjejen ska på road trip, damn! vad mycket skit man ska ha med sig till en bebis, jag som alltid har haft grymt svårt att packa till mig själv. När jag packar brukar det oftast bli uteslutningsmetoden, jag tittar i garderoben efter vad jag inte vill ha med mig och packar resten typ. Sen får det inte plats i väskan så jag får packa om några gånger. Det slutar alltid med att jag inte har en aning om vad jag har med mig och brukar glömma nåt viktigt hemma. Ska bli spännande att se vad jag får med mig den här gången, jag blir glad bara jag kommer ihåg själva bebisen...
 
Nygymmad
 
Tur att man har en Buster som kommer och kramas trots att matte är svettig