/ Leia 1-2 år /

Dagsovarkampen

Smulan fortsätter sin "vågavägrasovapådagen"kampanj. Under eftermiddagen har vi försökt att få henne att sova i sin säng, i bilen, i soffan med oss etc. Såklart blev det tvärnit på alla försök och barnet blev minst sagt mer och mer missnöjt ju längre dagen gick. Efter kvällsmaten gick vi ner en trappa för att hälsa på hos Magnus och Monika och vad gör ungen? Jo hon kryper upp i soffan hos sin morbror och somnar. Visst blir man varm i hjärtat av att hon känner sig trygg med fler än sina föräldrar men det vore även super om hon ville sova med oss nån gång, det har liksom inte hänt sen hon var cirka fem månader att hon somnat i min famn. Kanske morbror ska ta inskolningen på dagis istället och lära henne sova på madrass bland andra barn, för jag ser liksom inte hur vi föräldrar ska lyckas på den fronten...
 
 
Det gick mer än bra att sova med morbror redan som spädis, här cirka 2 månader gammal
 
/

Den godaste äggmackan

När man jobbat hela dagen, suttit i tråkigt jobbmöte, varit vrålhungrig i tre timmar och kommer hem till en övertrött familj så blir äggmackan man äntligen får trycka i sig när pappan lämnat hemmet, barnet somnat och senaste avsnittet av girls är på typ det godaste man nånsin ätit, värsta nobelmiddagen.
 


 
/

Bouppteckningsdagen

Det blev en ganska behaglig dag idag trots allt. Tog mitt pick och pack och drog mot Falun för att delta i pappas boupptäckning men hann även med att bli bjuden på älglunch och lite shopping med semelfika tillsammans med smulans plastmormor. Det är synd bara att vi bor en bit ifrån varandra så att det inte blir så ofta som man skulle vilja, men i sommar blir det nog lite mer frekventa besök när man inte behöver vara rädd för att sladda av vägen på den milslånga och snörika grusvägen färden avslutas med när man ska hälsa på där ute i skogen.
 
Nu ska jag riva av två jobbdagar sedan är jag "ledig" resten av veckan och det ska då flyttas för fullt. Just nu lever vi i flyttkaos vilket är mindre kul, men snart blir det ordning och reda igen förhoppningsvis.
 
 
Katten Oskar som förgäves väntade på att få smaka älglunch