/ Gravid med Elliot /

Uttråkad och utmattad

Även om orken är lika med noll just nu så blir både jag och smulan uttråkade av att mest vara inne. Hur ofta är det värmebölja i det här landet egentligen? Hur som helst är det sjukt otajmat att vara gravid samma år, jag har verkligen inte kunnat ta till vara på den här sommaren alls, första halvan var det BARA kallt och regningt, plus att vi var sjuka, och nu är det extremt åt andra hållet istället. Just nu går jag liksom bara och "står ut", en dag i taget...snart blir det kallare...förhoppningsvis. Benen är svullna och åderbråck och kärlbristningar blir bara värre samtidigt som det bara inte går att använda stödstrumpor i denna värme. Jag klarar ju knappt att ha kläder, går runt i bikini hemma med fläkten på full blås och svettas samtidigt som jag försöker roa barnet med badkarsbad istället för stranden. Det blir inte direkt lättare att andas heller när det trycker på lungorna både från utsidan och insidan. Vore jag rik skulle jag bara glida runt i olika köpcentrum hela dagarna, förutom att barnet blir skogstokigt av att sitta still i vagnen då. Sen är det det ständigt gnagande dåliga samvetet över att jag inte kan stimulera smulan på det sätt hon behöver, känner mig som världens tråkigaste mamma just nu.
 
Nästa vecka öppnar i alla fall dagis igen så då kan i alla fall barnet få ha lite roligt igen. Det värsta är att jag läste på löpsedlarna idag att värmen skulle hålla i sig till oktober...OKTOBER!!?! Jag hinner avlida före dess, alltså jag vänjer mig verkligen inte med värmen alls utan lider bara. Det är endast behagligt mellan 4 och 6 på morgonen just nu, resten är en plåga om ni frågar mig.
 
Hur som helst så har jag roat mig med att fixa lite här hemma istället, bytt ut lite tyger och lampor etc. (blir en del nätshopping i tristessen), så nu börjar jag bli riktigt nöjd med vårat sovrum. Har även fixat lite insynsskydd på balkongen med hjälp av några gamla knytgardiner och målat om en tavelram med sprayfärg. Måste vara boandet inför bebis ankomst som kickat in, eller så är jag bara uttråkad.
 
Gardinklädd balkong
 
Ramsprayning
 
 
Ska fortfarande upp lite grejer på väggarna plus att jag funderar på att göra om bordslamporna eller byta ut dem helt, men överlag så är det mycket finare än vad det var innan, har dock ingen före bild.
#1 / / ingrid-farmor:

Tjusigt!!

#2 / / Mathilda:

Snyggt! Jag gillar bordslamporna. Köp ny skärm och spraya foten...välj färg! Kan bli asfint

#3 / / Mathilda:

Ang mammaroll och dåligt samvete...jag könner igen mig precis i beskrivningen och känslorna. Det enda positiva är att det bevisar att fu lever i nuet...som man gör med barn :) ♡ för detta är så kort tid av er tid ihop att du kanppast kan räknas som en dålig mamma! Man gör sitt bösta...barnen blir oxå trötta av värmen.
Pusskram