/ Gravid med Elliot /

Tjejkväll!

Pappan är ute på äventyr ikväll så det är bara jag och smulan hemma och hon sover som en liten gris. Fast i och för sig så är ju katterna hemma och lillebror är ju liksom alltid med på köpet, i alla fall ett tag till, så egentligen är det typ världens sämsta tjejkväll där fler killar än tjejer deltar och den enda andra tjejen sover, men det får väl gå.
 
Saker man kan passar på att göra på en "tjejkväll" är i alla fall på att titta ikapp på serier och äta habaneromusslor. Man kan även lyxa till det med en alkoholfri staropramen och fredagsgodis samt ta preggoselfies på toa i den tandkrämsprickiga badrumsspegeln.
 
Efter världens drygaste jobbvecka kommer jag nog ändå tyvärr somna snart, det positiva är att jag vaknar upp till ledig helg och nedräkning av mina två sista jobbveckor innan SEMESTER! High five på den!
 
Imorgon går jag in i vecka 25 iaf, 60% avklarat och jag blir bara mer och mer rörelseförhindrad, åtminstone när det gäller att plocka upp saker från golvet, jag börjar närma mig den punkt då jag hellre låter tappade saker ligga kvar än att orsaka syrebrist i hjärnan. Lillebror fortsätter även att vara livlig och än så länge gör det inte ont utan är bara mysigt. På måndag är det dags för första magmätningen hos barnmorskan, då får vi se om den är extremt stor eller bara stor och såklart lyssna på små hjärtslag, längtar!
 
 
 
 
/ Gravid med Elliot /

Hålla andan eller frysa...

Snälla sommaren kom tillbaka! Det här med att ha stängd jacka är numera i klass med åtsnörad korsett och något jag helst undviker i mitt tillstånd./ Gravid med Elliot /

Roadtrip

Igår på min lediga dag var vädret mindre härligt så vi passade på att ta en roadtrip jag och smulan nu när pengarna äntligen rullat in så man kunde tanka bilen och allt. 

Första anhalten blev mormorns jobb där vi fick fika och smulan rensade whiteboardtavlan från ca 200 magneter som hon tyckte gjorde sig bättre på golvet. Sedan åkte vi vidare till smulans kusiner där vi lyxigt nog blev bjudna på både lunch och efterrätt. Här bjöds det även på bebisgos med smulans nyaste kusin som bara blivit cirka sju veckor var pluttliten och somnade i min famn. Nu längtar jag verkligen efter vår egen lillebror! 

Sista anhalten blev hem till mormorn där vi busat med vovvarna, ätit tacos (smulan åt dock bara nachochips) och stulit rabarber. Sen var det nån som tokdeckade i bilen på vägen hem efter en hel dags äventyr med noll sömn och sover faktiskt än. 

Här är lite bildbevis från gårdagen...