/ Gravid med Elliot /

Segt...

Äntligen har det börja hända grejer, förutom natten som varit lugn så har jag sen igårkväll haft en hel del sammandragningar med lite mer tryck i. Det tråkiga är att det inte verkar bli värre än så, gissar att jag får gå med dryga förvärkar fram till igångsättning nu. När jag började känna så här under förra graviditeten så drog det igång efter ett tag men nu verkar det segare. 

Jag märker i alla fall att kroppen gör sig redo inför förlossning då bäckenet numera är så pass uppluckrat att det nog bara är skinnet som håller ihop det. Och varje gång jag och min betongklump till mage vänder mig i sängen på nätterna så knakar det så mycket att jag tror höftkulan ska hoppa ur.

Imorgon är det i alla fall dags för överburenhetskontroll så om jag har tur får jag nån ledtråd om när en eventuell igångsättning kan tänkas bli av. Fram tills dess passar jag på att ta det lugnt...
/ Gravid med Elliot / Magbilder /

Lördag på stan och gravidvecka 42

Alltså jag trodde verkligen att förra helgen skulle bli vår sista som enbarnsföräldrar. Den här killen verkar dock mer envis än storasyster, för vid det här laget var hon åtminstone på väg.

Istället för att hänga på förlossningen så passar vi på att chilla lite medan smulan åter igen har sleep over hos mormor. Vi har gjort en favorit i repris och käkat brunch följt av shopping (herregud lönehelg ju!). Den här gången hade vi dock sällskap av Joel och Josefine vilket gjorde det hela ännu trevligare.

Eftersom jag kan glömma att shoppa kläder på ett bra tag så gjorde jag det enda rätta och köpte skor och nagellack istället, måste ju stilla shoppingbegäret på nåt sätt! Sen blev det även inhandlat några fölsispresenter till smulan som faktiskt fyller TVÅ år om lite drygt en vecka. Det kan vi ju bara inte gå och glömma bort bara för att det ska komma en lillebror...om han nu behagar komma ut nån gång...

Idag har vi nämligen högtidligt gått in i gravidvecka 42!! *sliter mitt hår* snälla bebis kom ut nu, mamma orkar inte med megamagen längre. Om du kommer ut kan du få sitta i mysiga bärsjalen på utsidan av magen istället...hur mycket du vill..deal?


Nu är det i alla fall dags att vila fötterna lite och njuta av lördagskvällen, mysbelysningen är tänd och den alkoholfria ölen är öppnad, eventuellt så kommer jag roa mig med lite presentinslagning senare på sin höjd.

Trevlig helg till alla där ute!

Shoppingfynden och lördagsmyset...

/

Look a like

Sitter och tittar på "hela Sverige bakar" men allt jag ser är en ekorre i lösskägg...är det bara jag?