/

Frillan

Imorse var det min tur att gå upp med vilddjuren, kl 04:57 satte sig den mänskliga väckarklockan upp i spjälisen och började hålla låda i vanlig ordning. Fyra timmar senare var det dags för storbarnet att gå till föris och jag tog en promenad ner till stan för att fixa till frillan lite. Det är ju så ovärt att lägga pengar på kläder nu för tiden när man växlar mellan landstingspyjamas och mysbrallor så jag valde att lägga pengarna på håret istället. Sen fick det även följa med lite blingbling hem i form av en tunn kedja för 30 spänn, men jag gillade den bara ännu mer när den var så billig //snåljåpen Lind. Blinget syns på bild nedan. 

Nu har jag alltså nån form av ombrefärg i håret och är både blond och mörkhårig, älskar när man kan få allt på samma gång. Obs! Stylingen lär jag inte få till på egen hand så lockarna är en engångsföreteelse. Jag kan inga andra frisyrer än hästsvans.

/ Livet i allmänhet /

Nya veckan

Då var jobbhelgen avslutad och imorgon väntar...jobbmåndag...
Inte så hemskt som det låter dock, har haft en väldigt lugn och behaglig jobbhelg, annat har det varit för min man som varit hemma med vilddjuren vilket är aningens stressigare än jobb för tillfället.
 
Nu ser jag fram emot en ny vecka med:
 
1. Frisörbesök, färgmässigt tänker jag mig nånting sånt här...

 
2. Kombinerat ettårs och treårskalas, jag tänker mig att "tårtan" ska se ut nånting sånt här...

 
Den blivande treåringens polett har äntligen trillat ner och hon har nu insett att födelsedag innebär att hon kan önska sig saker. Nu önskar hon sig allt hon kan komma på från sniglar, till sköldpaddsleksaker och lego. Hälften av önskelistan består nu alltså av hittepå-grejer. Hoppas glasståget kommer uppskattas i alla fall. Något hon kan vara säker på att inte få i present är en afrikansk jättesnigel, trots att hon spenderat kvällen med att youtuba just såna...
 
/

Önskelistan

Idag har vi varit och rekat lite i leksaksaffären inför den blivande treåringens stora dag. Man skulle kunna sammanfatta önskelistan i tre punkter.

× Dinosaurier
× Drakar
× Alla slags fordon, väg- vatten- eller luftburna