/

Valborg

Valborgsmässoafton har till en början spenderats på öppna föris med Emelie och Tyra, bästa dagen där hittills måste jag säga, det var superlugnt så våra småttingar fick plats att röja som de ville, efter hemkomst däckade smulan sedan och sov i två och en halv timme.
 
Efter att David kommit hem så passade jag på att åka till ica helt allena, tänk att det kan kännas så avslappnande att få åka och handla på egen hand när man annars är förste bebisansvarig dygnet runt, det är en sån del av mammalivet som man förmodligen aldrig kan förstå förrän man är där. Tog bilen dit och poppade lite radio under transportsträckansamtidigt som jag goffade naturgodis på vägen hem...mer behövs inte för att det ska kännas lite vardagslyxigt nu för tiden.
 
Eftersom alla kasar tänds typ strax innan läggdags (min läggdags alltså) så bestämde vi oss för att stanna hemma ikväll och bara softa. Kvällen har istället inletts med kött och potatis och fortsätter med "Kjelles smakresa" för att sedan avslutas med tv-spelskväll och en folköl. En helt okej valborg med andra ord.