/ Gravid med Elliot / Magbilder /

Hejhej!

Saknat mig? Blir glest med uppdateringar när man är tjock och trött mest hela tiden. Ännu tröttare blir man när diskmaskinen havererar, jag som knappt når fram till diskbänken längre, har härmed beslutat att vi äter på engångstallrikar/muggar tills problemet är löst, för husfridens skull.
 
Annat som hänt i vekan är att vi börjat skola in smulan på nya föris, en..alltså EN timme hann vi med innan hon blev sjuk...dock är hon redan på bättringsvägen så vi siktar på nya tag imorgon så bebis får allt vänta minst två veckor till annars spricker planeringen.
 
Preggomässigt har vi även hunnit med att gå in i vecka 38...woop woop! Dock inga spännande känningar ännu utan mest bara jobbig halsbränna, RLS och ischiassmärta som vanligt.

Magen i vecka 38, om den inte börjat sjunka så har den i alla fall börjat hänga

Helgen har spenderats i dalarna med familjen, supermysigt att ses som vanligt men alltså NÄR? ska barnet inse att hon inte kan bada i varje sjö hon ser, nästa gång blir det koppel. Ett av målen med dalavistelsen var även att hitta en gravsten till pappa (stackaren har ju inte fått nån ännu) och tack vare bror och Monika så kan vi även checka av den biten nu då de lyckades släpa hem en stenbumling med skottkärra från skogen. Nu ska den bara in till stenhuggeriet och graveras också.
 
Så nu vänta alltså ny vecka och ny månad, månaden vi väntat så länge på, nämligen den månad då lillebror förväntas komma ut, jag har dock räknat ut att det i värsta fall kan bli en oktoberbebis igen, vi får väl se.