/ Gravid med Elliot /

Tjejkväll!

Pappan är ute på äventyr ikväll så det är bara jag och smulan hemma och hon sover som en liten gris. Fast i och för sig så är ju katterna hemma och lillebror är ju liksom alltid med på köpet, i alla fall ett tag till, så egentligen är det typ världens sämsta tjejkväll där fler killar än tjejer deltar och den enda andra tjejen sover, men det får väl gå.
 
Saker man kan passar på att göra på en "tjejkväll" är i alla fall på att titta ikapp på serier och äta habaneromusslor. Man kan även lyxa till det med en alkoholfri staropramen och fredagsgodis samt ta preggoselfies på toa i den tandkrämsprickiga badrumsspegeln.
 
Efter världens drygaste jobbvecka kommer jag nog ändå tyvärr somna snart, det positiva är att jag vaknar upp till ledig helg och nedräkning av mina två sista jobbveckor innan SEMESTER! High five på den!
 
Imorgon går jag in i vecka 25 iaf, 60% avklarat och jag blir bara mer och mer rörelseförhindrad, åtminstone när det gäller att plocka upp saker från golvet, jag börjar närma mig den punkt då jag hellre låter tappade saker ligga kvar än att orsaka syrebrist i hjärnan. Lillebror fortsätter även att vara livlig och än så länge gör det inte ont utan är bara mysigt. På måndag är det dags för första magmätningen hos barnmorskan, då får vi se om den är extremt stor eller bara stor och såklart lyssna på små hjärtslag, längtar!