/

Slitna föräldrar

Alla sa att vi kommer garanterat få ett lugnt barn eftersom vi båda själva är så lugna...HAHAHA! Vet inte vad som hände, karma? Nu ska vi sova...ZzZZzzzz
/ Film & Serier /

Sommar-tv

Äntligen börjar några sommarserier komma igång igen så att vi har något att sysselsätta oss med när smulan somnat på kvällarna, att sitta still och glo är liksom en lagom aktivitet efter att ha jagat det lilla energiknippet en hel dag. Just nu har vi kommit några avsnitt in på andra säsongen av "The killing" där Joel Kinnaman spelar en av huvudrollerna, nu har man även vant sig vid att han pratar engelska och tänker inte konstant på hans uttal. Serien handlar i alla fall precis som i första säsongen om att en ung tjej försvunnit och misstänks vara mördad och vi får följa polisens utredning. Spännande grejer.
 
 
 
Den andra serien som precis startat är "Under the dome" som baseras på en Stephen King bok med samma namn. Här får man följa invånarna i en stad som plötsligt blir instängd under ett gigantisk kraftfält och därmed skärmas av från omvärlden. Serien skiljer sig tydligen en hel del från boken men själv har jag inte läst den och gillade detta första avsnitt. Det visar sig väl om några avsnitt om den är nåt att hänga i julgranen.
 
 
 
/

Dagens aktivitet

En fika på stan och en ny keps, mer spännande än så blev det inte idag.