/ Gravid med Leia /

Underbart att vara gravid...eller?

Även om jag tycker om att vara hemma och ta det lugnt när jag är ledig så kan jag verkligen sakna att gå ut och roa mig ibland. Jag menar nu har man ju inte druckit öl sen i februari...har nog aldrig varit nykter så länge förut. Är ju inte direkt som att man sitter hemma och suktar efter alkohol men det är ju inte riktigt samma sak att gå ut med kompisar och vara ensam nykter, efter några timmar när alla börjar se lite dimmiga ut i ögonen och inte riktigt resonerar lika logiskt som annars börjar det liksom bli dags att dra sig hemåt. Att beställa "en till läsk/vatten" känns inte heller så jäkla festligt, eller att vara ute över huvud taget bland alla uppsnofsade partyprissar när man själv vaggar runt som en anka i bekväma bomullsleggings och platta skor.
 
Det är ju inte precis samma sak att klä upp sig och känna sig fin nu för tiden heller när allt man får på sig är allmänt stora mjukisbyxor och långa tröjor...oerhört smickrande. Fina skor kan man också glömma, antingen är de för små eller för svåra att trixa på sig och höga klackar är liksom inget alternativ över huvud taget. Allt ska bara vara bekvämt nu...annars kan man lika gärna låta bli. Att klä upp sig nu så här i slutet av graviditeten betyder ungefär att ta på sig bh när man ska till affären...glammigt värre.
 
Missförstå mig rätt...jag älskar min mage och det lilla livet som bökar runt där inne..men jag tror jag börjar komma till det stadiet då man hellre vill ha den lilla på utsidan och sin egen kropp tillbaka. Är trött på att bara vara ett hus åt någon nu. Jag förstår såklart att jag inte kommer vara ute och flänga på samma sätt som förr när den lilla väl kommit ut heller men jag får åtminstone ha min kropp för mig själv...bortsett från ammning då.
 
Jag vill definitivt inte vara ute och festa varje helg utan kommer antagligen fortfarande uppskatta att få vara hemma och ta det lugnt med min nya lilla familj, men det skulle inte vara helt fel att kunna komma iväg nån gång ibland och släppa loss lite.
 
Nej nu ska jag återigen pösa ner mig i soffan och kolla på lite film....
 
Bild från "back in the days" med finaste tjejerna (som jag för övrigt ska träffa nästa vecka...yay!)
/ Gravid med Leia /

Färdig!

Nu har bebis ett jätteskönt (och något snett) bäddset sytt av sin egen mamma...fatta vad impad hon ska bli! Blev väl inte skitsnyggt om man tittar nära men tyget är väldigt insovet och mjukt så det blir nog kanon åt en liten skrutt, billigt och bra också för den här fattiglappen.
 
Voila!
 
Var även en väldigt otålig liten (men ändå ganska stor) misse som hängde i mattes byxben under hela processen och klagade ljudligt på att inte all uppmärksamhet ägnades åt honom....sen blev det megagos en liten stund tills missen kände sig nöjd.
 
Missen blev genast lugnare när han fick sitta på mattes axlar en stund och sen gosa lite i soffan
 
Tidigare idag blev det lite häng hos bror som bor nån våning under oss, katterna fick även följa med och leka lite. Vi åt kladdkaka (som jag bakat såklart) och det spelades megaman. Lilla kissen fick sen stanna kvar där för han tycker det är roligare att vara med lekfarbrorn Magnus.
 
Dagens preggo outfit....stödstrumpor och Davids mjukisar
 
Lillkissen drömmer sig bort...
 
/

Tidig morgon och regnrusk

Vaknade tidigt som vanligt, låg kvar och lyssnade på regnet ett tag innan hungern tog över så jag gick upp och åt frulle istället. Har sen suttit och käkat hembakt bröd, druckit te och kollat på nyhetsmorgon samtidigt som lilla pyret ligger och trycker sina fötter mot magen.
 
Måste vara ett gott tecken att jag behöver så lite sömn nu för tiden, känns ganska onormalt att gå upp halv sex när man är ledig, fast å andra sidan har jag alltid tyckt det varit ganska mysigt att gå upp tidigt när det fortfarande är mörkt ute och känna att man har hela dagen kvar att göra saker trots att man slappat flera timmar innan lunch.
 
Fredag igen då...känns som att veckorna rullar på fortare och fortare, 27 dagar kvar till nedsläpp idag ♥
 
Älskar även att det regnar...allt som saknas är lite åska och blixtar...varit alldeles för lite sånt sista tiden.
 
Nu ska jag ta och titta på senaste avsnittet av "Awkward" och dricka lite mer te innan den här dagen startar på riktigt...