/

Godmorgon! (för en gångs skull)

Efter att ett antal nätter präglats av tusentals uppvak och nattskräck dels till följd av sjukdom så kändes det riktigt lyxigt att senaste natten endast bjudit på ETT!?!! uppvak var av ungarna med följande uppstigning i sällskap av endast den äldsta klockan 05. Känner mig ju riktigt utvilad i jämförelse, är inte ens varken arg, irriterad eller ledsen. För alltså herregud vad vidrigt det är att inte få sova under en längre period, det är inte bara vid trevliga händelser som känslorna kan vara "all over the place", sömnbristen gör ju att man blir både lite schizofren och manodepressiv på samma gång. Utan tillräckligt med sömn i kroppen känner jag mig mer som draken Smaug som blir väckt och drar i väg och eldar upp en hel by än som en mysig mamma om morgnarna.
 
Nu inväntar vi bara att öppna föris ska slå upp portarna samtidigt som jag håller tummarna för att den tidiga uppstigningen ska generera en härlig middagssovning efter besöket eftersom hoppet är det sista som överger en.
 
Jag utan sömn
 
För att det är fredag idag!
/

Trubaduren

Igår införskaffades en ny gitarr, lillebror var otroligt fascinerad, sen kom tvååringen in och typ skämdes vid åsynen av sina föräldrar som sjöng och spelade gitarr, alltså hon ville inte ens öppna ögonen, är det nu det börjas? Mamma och pappa är pinsamma! /Leia
 
 
 
/ Elliot 0-6 månader /

Fredagsopepp

Idag ser jag ut så här...
 
 
Detta är ett direkt resultat dels av otillräcklig nattsömn sedan cirka mitten av 2012 och dels av senaste nattens sönderhackade sömn på grund av:
  1. Två hostiga och snoriga barn (hej kommande halvår fullt av sjukdomar!)
  2. Bebis med feber
  3. Tvååring som råkade ta fel på natt och dag
Har försökt väcka hjärnan och kroppen till liv med hjälp av lite vitaminer i form av spenatsmoothie och grönt te liksom för att väga upp för intaget av kokosbollar efter träningen igår. Det går sådär. Det regniga vädret och de sjuka barnen gör det dock mer troligt att dagen fortsätter i sockrets och tv:ns tecken. Resten av dagen kommer spenderas med att googla symptom på rs-virus...
 
 
 
Hittills är dock sjuklingarna vid gott mod