/ Leia 3-6 månader /

Plötsligt händer det...

Och så kom natten då vi fick sova. Alltså sova UTAN att bli väckt av missnöjda gnällskrik och vara tvungen att halvnaken snubbla ut i köket för att skaka ersättningsflaskor och sedan hänga över spjälsängen för att mata så att båda armarna domnar av och efter detta hoppas på att man få fortsätta sova ett par timmar innan nästa uppvak.
 
Men inatt skedde alltså det som vi nu väntat på så länge, att smulan åt en flaska välling, slocknade före klockan sju och vaknade pigg och glad, halv sex på morgonen. Behövde endast stoppa in nappen en gång vid midnatt annars var det frid och fröjd. Själv vaknade jag ju så klart till några gånger på småtimmarna och undrade om barnet över huvud taget levde, men jag fick i stort sett sova hela natten. Jag vaknade sedan strax före smulan och har väl aldrig varit så glad över att få gå upp före sex på morgonen. Visserligen hade hon själv lagt sig på mage under natten och låg och sov så vilket jag tycker känns lite sådär, men jag antar att hon är stor nog för att fixa att vrida huvudet om hon behöver.
 
Hoppas nu bara att dettta är den nya rutinen och inte nån engångsföreteelse.
 
/

Ny favvo

Det här behövde jag ju inte direkt tvinga i...sa bara slurp så var både första och andra portionen slut. Sötpotatis och päron var det närmare bestämt som serverades efter middagen. Huvudrätten som innehöll kyckling, kokosmjölk och ris var dock var mer tveksam, ett svagt godkänt skulle jag tro. Efterätten tippar jag landade på MVG.
 
 
/

Hämnd

Efter några härliga soliga dagar i skogen är vi nu åter hemma igen. Under eftermiddagen har vi hunnit med ett stycke storstädning och ett stycke halvstor handling på ett ica fullt av påskhandlande galningar....hjärnblödningen var inte långt borta kan jag säga, tur att smulan stannade hemma hos morbror under tiden.
 
Nu ligger jag i soffan med missen och försöker njuta av lite lugn och ro, om bara våra idiotgrannar kunde sluta spela gangnam style på högsta volym och vråla så vore jag glad, ska man ringa störningsjouren eller bara gå upp och hoppsparka nån i ryggen? Alltså VEM har full fest från klockan sju på kvällen? Tror nog bestämt att jag måste upp och spika och borra klockan sex imorgonbitti, alternativt uppmuntra barnet till några långa illvrål, helst både och. Har även funderat på nån form av gasbomb i brevlådan eller brinnande påse med bajs utanför dörren och plinga på. Nån gång måste jag få min hämnd, så är det bara...tips mottages varmt!