/

Våran lördag

Jag kan ju inte direkt påstå att jag lämgtar mindre efter sommaren efter gårdagen, herregud så underbart det var med riktig värme bara sådär. Varken vuxna eller barn behövde ytterkläder. Jag och barnet spenderade dagen hos mormorn där smulan sedan fick stanna kvar över natten.
 
Under dagen hanns det även med ett besök hos pappa, han är begravd på en liten äldre kyrkogård som ligger alldeles intill en mindre sjö där det släpps i mycket ädelfisk och idag var det fullt med fiskare runt vattenbrynet som drog upp fisk efter fisk medan vi satt och tänkte på gamla minnen från just den platsen. Jag och min bror är under några år nämligen uppväxta i byn som kyrkogården hör till och vi har massor av minnen från platser i närheten och av pappa just därifrån så det känns både fint och ledsamt att sitta där. Just igår tänkte jag mest på alla liknande fina vår- och sommardagar som vi själva spenderat med pappa ute på fiskeäventyr, bland annat från just den platsen. Till exempel alla tidigar sommarmornar som vi stått där och håvat kvidd som bete inför kvällens kommande aborrfiske eller när vi snorklat efter fiskedrag som blivit kvar efter gamla bottennapp (obs det är ingen badsjö). Hur som helst så är det en väldigt rofylld plats att kunna komma till och minnas.
 
Under eftermiddagen var jag hemma i Gävle igen och jag och David passade på att gå ut på stan och käka lite god mat för att sedan gå hem och somna tidigt i soffan och nu sitter jag här med typ tio timmars sömn i bagaget. Det är verkligen uppskattat när vi får lite tid för oss själva och vi hade verkligen en supermysig kväll, men idag ska det blir skönt att få hämta hem vårat lilla energiknippe igen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
/ Leia 1-2 år /

Inte roligt att vara en sjuk liten smula

Det här med att barnet för första gången på hela veckan äter en portion mat och går med på att ta sin medicin!!?! bara för att en stund senare lägga en rejäl kräka i soffan...fan!
 
Tycker bara så synd om våran lilla älskling som aldrig får må bra, tre doser kvar nu sen kan vi åtminstone lägga den äckliga medicinen åt sidan och fokusera på roligare aktiviteter.
 


 
/ Gravid med Elliot /

Kroppen förändras sakta men säkert

Jag har börja märka hur kroppshyddan börjar öka i omfång, jag äger ingen våg men vissa tröjor känns lite väl mycket som magtröjor och jackan börjar strama en aning. Inatt drömde jag även att jag redan vägde 100 kg. Senaste veckans vabbande har även gjort att glamouren i livet haltat lite mer än vanligt med penicillinkladdiga mysbrallor och flottigt hår så idag var det ganska skönt att få fixa till sig lite och gå ner på stan och shoppa sig ett par preggobrallor och ett par tröjor nu när bidra... nej jag menar lönen äntligen kommit. Nu får jag både plats med mer bebis och mer godis :-) Nästa gång jag behöver köpa nåt på stan går jag dock helst dit utan barn, kommentarer överflödiga.