/

Snart är det slut...

...på det här året, måste erkänna att det varit ett ganska händelserikt sådant. Hade väl aldrig kunnat gissa att jag skulle vara mamma innan det här året var slut när vi stod där och skålade in det nya året förra nyårsafton. Ska bli spännande att se vad nästa år har att bjuda på.
 
Nu har vi precis käkat en av mina favvorätter nämligen musselsoppa, sjukt enkelt att göra också. Bara att köpa frysta blåmusslor, fräsa vitlök, charlottenlök, och chili i lite olja, sen i med buljong och vatten och låta musslorna koka nån minut sen i med en skvätt grädde (idag hade vi även räkor i). Serveras gärna med nån sorts bröd till. Nu är man mätt och belåten och ligger i soffan och suger på en folköl och slötittar på apornas planet på tv. Barnet sover sen en timme tillbaka så om hon fortsätter att sova ett tag och det går att slita David från datorn så kanske vi kan se en film tillsammans snart.
 
Ser nu fram emot ett lugnt nyårsfirande med bror och Monika imorgon, är mest orolig för att det ska smällas ute så att lilltjejen inte ska kunna sova, hon kan tyvärr vara ganska lättväckt. Men trevligt ska det bli i alla fall att umgås, äta gott och kanske spela lite spel.
 
Trevlig kväll önskar soffpotatisen!
#1 / / Helena:

Vilken fin bild på dej, nya färgen klär dej