/ Leia 3-6 månader /

Badlördag

Efter att ha såsat runt i pyjamas till cirka klockan sen eftermiddag så begav jag mig till ica för att inhandla lite mat bland annat. Efter det blev det storkok på barnmat, (mackisar med mozzarella/morot/lins/tomatsås)...succé! Efter tomatkladdskalaset blev det bad för den minsta tillsammans med pappan. Pinsamt att erkänna men smulan har inte fått bada badkar på flera månader (endast i badbaljan av bekvämlighetsskäl), sist tyckte hon sådär om att bada i stora badet, nu var det bara megakul hela tiden trots tusen kallsupar och snor överallt. Det var ett plaskande utan dess like och alla badleksaker var ju sjukt goda att suga på. En hit med andra ord, hoppas det blir en varm sommar.
 
Själv avvaktade jag tills barn och pappa badat färdigt så att jag kunde ta ett eget bad med en kall öl på kanten, är det lördag så är det!
 
Eftersom vi jämnade ut klimathotet en aning genom att ge smulan vegetariskt så ligger det just nu två stora biffar i ugnen...dregel...hoppas bara smulan vill somna snart så att vi får äta varm mat också, ej supersugen på kallt kött med sparris.
 
Badgalningen plaskar loss