/

Just married!

Som jag nämnde tidigare så har vi ju alltså gift oss i sommar. Ingen av oss hade egentligen nånsin drömt om ett stort bröllop, men med två kids och snart 10 år i bagaget så kände vi väl snarare att det var på tiden att vi fick det överstökat. 

Sagt och gjort så bokade jag in första bästa lediga vigselförrättare och datum vilket passande nog även sammanföll med första semesterdagen den 4/7. 

På utsatt datum tog vi med oss kidsen, våra vittnen i form av varsitt syskon med respektive och barnens kusiner till stadshuset. Där blev vi slutligen man och fru medan ungarna härjade runt i lokalen och förde oväsen. 

Efter att hela spektaklet var klart så åkte vi hem till oss och åt lite mat och tårta ett par timmar innan vi åkte tillbaka ner på stan igen och checkade in på hotellet vi bokat. Barnen lämnade vi hemma med barnvakterna.

Som de undersövda småbarnsföräldrar vi är så blev det inte direkt nåt partajande under kvällen utan vi tog det lugnt med utemat, några drinkar och sen bio. Men det var helt underbart att få gå ut tillsammans utan att vara stressade över att hinna hem till barnvakten i tid eller över att behöva kliva upp i svinottan följande dag.

Det blev en helt perfekt första bröllopsdag för oss, precis så enkelt och stressfritt som det gick att göra det hela. Visst blir det lite jobbigt att behöva göra nån besviken som inte får komma men vi hade varken råd, tid eller lust med nåt egentligt bröllop utan ville bara ha en enkel vigsel och få göra på vårat sätt. Inget kunde gå fel för vi hade inget inplanerat typ.

Så här en dryg månad senare så har ingen av oss ångrat sig så det verkar ju varit ett lyckat giftermål ändå.

Fick för en gångs skull sätta upp tofsar på den här vildingen 

I väntan på...

Första hånglet som gifta

Lillen ville inte vara sämre än pappa

Sätter dit våra kråkor, the point of no return

Familjen Lind

Hela gänget

Happy bride

Freedome!! Väntar på bussen...utan barn, den känslan alltså...

Kvällens avslutning, att få sjunka ner i en biostol med snacks och dricka är aldrig fel, inte ens på bröllopsdagen.

#1 / / Helena greppe:

Jättefint brudpar❤️En dag att minnas för alltid🌹önskar er all lycka⭐️