/

Strandhäng

Tänk vad mycket lättare de där helvetestimmarna på eftermiddagen kan bli om man får lite sällskap OCH har förberett kvällsmaten så att det i princip bara är att duka och sätta sig till bords när det är matdags. Ljusår ifrån vissa andra eftermiddagar.

Idag hade vi turen att få med oss en Monika som hjälpte till att hämta på föris och lekte med oss på gården. Sen avslutade vi med ett kvällsdopp innan maten. Kvällsdopp av fötter för min del. Lillen plaskade dock för glatta livet och stortjejen hade fullt sjå att få igång vattenkanonen så att hon kunde skvätta ner alla intet ont anande badgäster som kom i närheten.

Det var guld att få komma iväg till vattnet en sväng i alla fall, även om ungarna var trötta så är det lättare att hantera tröttheten och lite gnäll som pyser ut här och där när man för det första är två vuxna och för det andra gör nån slags aktivitet utanför hemmet. Mitt psyke skulle förmodligen aldrig palla stranden med två små ensam.

Jag kan säga att de små badankorna somnade ovaggat ikväll, så nu är det dags för helig vuxentid med lite lugn och ro och kanske lite popcorn.

Badpojken 
#1 / / Helena greppe:

Vad härligt❤️