/

Det luktar påsk

Snart dags att äta ägg i stora lass (och choklad). Passade på att påskpynta lite redan idag så att pyntet hinner visa sig lite längre än en halv dag, kort högtid det där alltså. Mest av allt ser vi ändå fram emot att få ha pappan hemma i fyra hela dagar, lyx!!
Storbarnet har sovit hos mormor inatt och vi har därmed haft en ganska lugn morgon med endast ett barn hemma. Det är lustigt det där med att med första barnet känns det som att man har fullt upp HELA tiden och efter att man välsignats med ett andra barn så känns det som att vara helt barnledig när endast en av avkommorna är hemma. Snacka om att man får en ny syn på "ledigt" och "lugn och ro".

Storasystern verkar i alla fall ha haft det riktigt bra som vanligt hos mormor, det är så skönt att veta att hon är trygg där och blir överlycklig varje gång hon får åka dit. Den här gången har hon även blivit bortskämd med en ny " motorcykel" som hon kallade den (trehjuling) och utflykt bland alpackor och killingar. Hon har tur den där lillsmulan att hon har en mormor och en Stefan.


#1 / / Amanda:

Fina Leia och Stefan. Ser fram emot att träffas nästa helg.
Kram

#2 / / Anonym:

Vad härligt!

#3 / / Anonym:

Vad härligt!