/ Livet i allmänhet / The småbarnsår /

Kräftkaos

Idag har vi försökt oss på något som med enkelhet skulle kunna klassas som ett socialt experiment. Vi har nämligen ägnat oss åt kräftätning där gästlistan innehöll fyra vuxna samt fyra barn under tre år. Med tanke på vilka olika scenarion man skulle kunna spela upp i huvudet så gick det ändå bättre än förväntat. Visst var det kaos men liksom inte värre än vanligt, förmodligen skulle de ännu oinvigda i småbarnslivet tycka att det inte direkt var ultimat kräftskivestämning men som luttrade småbarnsföräldrar så tyckte vi ändå det var en mysig kväll. Kräftorna blev uppätna, ingen varken slog ihjäl någon eller blev ihjälslagen och pyjamasbyxorna var på innan klockan slagit åtta. Man kan säga att kriterierna för en lyckad kväll liksom ändrat karaktär så här post barnafödande. 

By the way så pallade vi inte mer än två nätter med konstanta uppvaknanden så nu är lillebror och spjälisen tillbaka i vårat sovrum. Kanske gör vi ett nytt försök lagom tills han ska börja skolan, eller så väntar vi helt enkelt tills han flyttar hemifrån.

#1 / / Anonym:

Du är ju grym på att sätta ord på saker och ting Malin :0) Ler varje gång jag läser ett nytt inlägg ;0) Kram å trevlig helg /Matilda N

Svar: Tackar! Man får försöka skratta åt elendet ibland när man känner sig sliten i både kropp och knopp 😀 Kram och trevlig helg!
Malin Lind